Sobijet Midi 105

Sobijet® Midi 105

De Midi 105 straalmachine heeft een tankinhoud van 5 liter. Met een gewicht van slechts 23 kg is de straalmachine zeer geschikt om op locatie kleine objecten te stralen. Ook is de straalmachine ideaal te combineren met een van onze straalcabines. Dankzij de pneumatische componenten, de dunne straalslang en het straalpistool is het systeem handelbaar en eenvoudig te gebruiken. Met de Midi 105 kan zowel droog als nat gestraald worden.

Productdatasheet Midi 105 pdf

 

Sobijet Midi 115

Sobijet® Midi 115

De Midi 115 straalmachine heeft een tankinhoud van 15 liter. Met een gewicht van slechts 31 kg is de straalmachine zeer geschikt om op een vaste locatie te stralen. De Midi 115 is daarom goed te combineren met een van onze straalcabines. Dankzij de pneumatische componenten, de dunne straalslang en het straalpistool is het systeem handelbaar en eenvoudig te gebruiken. Objecten kunnen eenvoudig droog en nat gereinigd worden.

 

Productdatasheet Midi 115 pdf

Sobijet Midi 125

Sobijet® Midi 125

De Midi 125 straalmachine heeft een tankinhoud van 25 liter. De straalmachine kan hierdoor gevuld worden met een volledige straalmiddelzak. Door alle pneumatisch instelbare componenten kan er ongeveer 50 minuten continu gestraald worden. Dit is afhankelijk van de werkdruk, straalnozzle en de afstelling van de straalmiddelregelaar. Door het gewicht van slechts 47 kg en de grote wielen is de machine goed verplaatsbaar en snel inzetbaar. De straalslang en straalhendel zijn licht van gewicht en makkelijk te gebruiken. Door de aanwezigheid van een waterpomp is de operator niet afhankelijk van het waternet en kan de Midi 125 zelf water oppompen uit een watertank.

Productdatasheet Midi 125 pdf