Ultrasoon Clean-Rinse-Dry (CRD)

Het ultrasone CRD systeem van het merk ‘Guyson’ is een handmatig bediend precisiereinigingssysteem. In het systeem zijn de volgende facetten ingebouwd, een ultrasone reinigingstank, onderdompel/spoelbak met een spoelkop en een hete lucht droogsysteem (maximale temperatuur van 100 ° C) om producten direct te kunnen drogen.

De CRD tanks zijn geschikt voor verschillende toepassingen zoals het defluxen van PCB’s, metaalafwerking, onderhoudsreiniging werkzaamheden ( het verwijderen van oliën, spanen, polijstpasta en verkoolde afzettingen).

De standaard CRD werkt op 38 kHz (± 10%) en is uitgerust met twee M300 (300W elk) interne generatoren. De optionele externe generatorregelaars maken het mogelijk om te schakelen tussen frequenties (40/80 kHz ± 10%).

Ultrasone transducers die aan de tankbodem zijn bevestigd, bieden hoge prestaties en betrouwbaarheid samen met een uniforme verdeling van de ultrasone energie. De frequentie wordt afgestemd op de individuele tank / transducer-combinatie en vervolgens geoptimaliseerd onder normale gebruiksomstandigheden met frequentiezwaai en volledig automatische afstemming.

CRD Tanks.pdf